Exlibris Ks. Zygfryda Kowalskiego W. J. - Jakubowski, Wojciech (1929-2024) (1959)
Na tle frontonu gotyckiej katedry napis: Exlibris Ks. Zygfryda Kowalskiego oraz rozeta okienna z liczbą 25 po środku. Sygn. aut. w obrębie kompoz.