Exlibris Ks. Zygfryda Kowalskiego - Jakubowski, Wojciech (1929-2024).; Kowalski, Zygfryd (1910-1995). ([Malbork, 1959)
Na tle frontonu gotyckiej katedry napis: Exlibris Ks. Zygfryda Kowalskiego oraz rozeta okienna z liczbą 25 po środku. Sygn. aut. w obrębie kompoz.
Miejsce wyd. wg działalnosci aut., data wg bibliogr. Pod wyciskiem płyty ołówkiem autograf aut.
35 ekslibrisów rytowanych w miedzi Wojciecha Jakubowskiego, Toruń 1959