[Afisz. Incipit] Spotkanie o mistrzostwo I-ej Ligi Gwardia Warszawa Gwardia Gdańsk ... ([wydawca nieznany], 1955)
Afisz informujący o spotkaniu, które miało miejsce 9.01.1955 r. w hali sportowej w Gdańsku-Wrzeszczu, ul. Słowackiego.