Marie von Hütterott in Triest Allzeit getreu / E. Krahl. - Krahl, Ernst August (1858-1926) (1890)
W prostokątnej ramce herb rodowy wpisany w koło, wokoło napis: Marie von Hütterott in Triest u dołu dewiza: Allzeit getreu. Nazwisko aut. w obrębie kompoz.