Ex Libris Andrzeja Metzgera sb. - Szczepańczyk, Bogusław (1919-1994) (s.n.], 1982)
Przedstawia dwie budowle. Napis u góry: Ex Libris Andrzeja, niżej pod przedstawieniem: Metzgera. Sygn. aut. w obrębie kompoz.