Feldman Ignác Dr. Könyve / Tibor Bottlik. - Bottlik, Tibor (1884-1974) (1905)
W obramowaniu utworzonym z łodyg z makówkami, szkieletu z kosą i siedzących kruków, sylwetka młodego mężczyzny prowadzącego staruszka podpierającego się laską. U dołu na stronach otwartej książki napis: Feldman Ignác Dr. Könyve.