Feldman Ignác Dr. Könyve - Bottlik, Tibor (1884-1974).; Feldman, Ignac (1905)
W obramowaniu utworzonym z łodyg z makówkami, szkieletu z kosą i siedzących kruków, sylwetka młodego mężczyzny prowadzącego staruszka podpierającego się laską. U dołu na stronach otwartej książki napis: Feldman Ignác Dr. Könyve.
Data na podstawie cytowanej bibliografii.
Strona Moravska Galerie, 21.02.2022
Keywords: Ekslibrisy -- Węgry -- 1900-1945.