Wir beehren uns Ihnen hiermit die Anzeige zu machen [...] / Marie Kafemann, Otto Kafemann. - Kafemann, Marie (s.n., 1891)
Druk informaujący, że przedwojenna, gdańska drukarnia znajdująca się na Ketterhagergasse 3/5 (Zbytki). A.W. Kafeman po śmierci dotychczasowego właściciela będzie kontynuować działalność, a jej nowym właścielem będzie Otto Kafemann.