"Jezus Chrystus wczoraj i dziś, ten sam także na wieki" (Hbr 13, 8) w kontekście chrystologii nowotestamentalnej / Jan Szlaga. - Szlaga, Jan Bernard (1940-2012)
1. Jezus wczoraj. 2. Jezus dziś. 3. Chrystus ten sam na wieki.