Inwentaryzacja herpetofauny w dolinie rzeki San na Pogórzu Dynowskim i Pogórzu Przemyskim = Inventory of herpetofauna in the valley of San river in the Dynowskie Foothills and Przemyskie Foothills - Klich, Mariusz; Klich, Sabina (2018)
Zakres i treść: herpetofauna, batrachofauna, reptilofauna, San (rzeka), Pogórze Dynowskie, Pogórze Przemyskie.
Tytuł nagłówkowy.
Zawiera ilustracje.
Bibliografia na stronach 158-159.
Streszczenie angielskie i polskie.