Filozoficzne hokus-pokus / Damian Leszczyński. - Leszczyński, Damian (1972- ).
Recenzja książki: Dialektyka Hegla : krytyczny komentarz do głównych tekstów metafizycznych / Marek Rosiak. Kraków, 2011.