Verordnung betreffend öffentliche anschläge = Apskelbimas kaslink viešų apskelbimų = Ogloszenie o publicznych ogloszeniach - Hernhaußen, Fritz Wilhelm Erich Koch von (1854-19?). (Kowno : [s.n.], 1915)
Afisz z 17.09.1915 r.
W tekście pol. brak niektórych pol. znaków.
Tekst równol. w jęz. niem., lit. i pol.
Keywords: Wojna światowa (1914-1918) -- Litwa; Wojna światowa (1914-1918) -- druki ulotne