[Afisz. Incipit:] Naukowy Instytut Rzemieślniczy zawiadamia ... przyjmuje zapisy nowych kandydatów do średniej szkoły budowlanej w Gdańsku-Wrzeszczu. ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o zapisach od 15.01.1948 r.