Ratusz Gł[ówny] w odbudowie, konserwacja fasady I, widok z ul. Długi Targ [fot.] Kazimierz Lelewicz. - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986) (1952)
Przedstawia Ratusz Głównego Miasta i Fontannę Neptuna podczas odbudowy, 1952 r.