Uruchomienie linii autobusowej nr 161 w osiedlu mieszkaniowym Zaspa - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1975)
Przedstawia autobus linii nr 161 na osiedlu mieszkaniowym Zaspa w Gdańsku, 1 grudnia 1975 roku.
Tytuł ręką autora na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: 1945-1989; 1901-2000; Autobusy; Gdańsk (woj. pomorskie); Zaspa (Gdańsk ; część miasta); Fotografia prasowa