Wieczór słowa i pieśni - Gdański Chór Męski "Moniuszko".; Koło Miłośników Sceny (Gdańsk). (Gdańsk : [s.n.], 1926)
Druk z programem wieczoru, który miał miejsce w sali Stoczni gdańskiej 7.03.1926 r.
Keywords: Życie muzyczne -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- życie artystyczne