Ex Libris Zygm[unta] Klemensiewicza TCS. - Cieślewski, Tadeusz (1895-1944) (1943)
Na tle wież Krakowa, Bramy Floriańskiej i Kościoła Mariackiego, otwarta książka i rozrzucone ekslibrisy. W obrębie kompoz. w owalu monogram aut. Napis u góry Ex Libris i u dołu na wstędze: Zygm[unta] Klemensiewicza. Data w prawym górnym rogu.