Die neue Wohnung. H. 3 / L. Cuttner Danzig. (s.n., 1932)
Katalog z ofertą handlową gdańskiej przedwojennej firmy handlującej meblami ; sklepy znajdowały się na Elisabethwall 4-5 (Wały Jagiellońskie) i Töpfergasse 17 (Garncarska).