Exlibris Bibliologici Mieczysława Bielenia / Jan Panteluk. - Pantelûk, Ìvan Grigorovič (1913-1992) (1962)
W prostokątnej ramce, w obramowaniu pomnik Adama Mickiewicza we Lwowie, poza obramowaniem u góry napis: Exlibris Bibliologici, u dołu: Mieczysława Bielenia, sygnatura autorska w obrębie kompozycji.