[Ekslibris] E. I. v. B.[uggenhagen] J. W. Meil. - Meil, Johann Wilhelm (1733-1805) (1753)
Przedstawia postument pod drzewem, na którym umieszczona jest tarcza herbowa z godłem rodziny Buggenhagenów, po bokach tarczy herbowej orzeł i putto. Na postumencie napis: E. I. v. B. Pod wyobrażeniem wyryte nazwisko aut.: J. W. Meil inve. et fecit.