[Ekslibris] E. I. v. B.[uggenhagen] - Meil, Johann Wilhelm (1733-1805).; Buggenhagen, Erhard von. ([S. l., 1753)
Przedstawia postument pod drzewem, na którym umieszczona jest tarcza herbowa z godłem rodziny Buggenhagenów, po bokach tarczy herbowej orzeł i putto. Na postumencie napis: E. I. v. B. Pod wyobrażeniem wyryte nazwisko aut.: J. W. Meil inve. et fecit.
Nazwisko właściciela na podst. bibliogr.
Data na podst. działalności aut.
Die deutschen Bücherzeichen (Ex-libris) von ihrem Ursprunge bis zur Gegenwart von F. Warnecke, Berlin 1890
Keywords: Ekslibrisy -- Niemcy -- historia