Verfuegung : betreffend das Verbot der Schlachtung [...] / Bissing. - Bissing, Moritz Ferdinand von (1844-1917) ([s.n.], 1915)
Rozporządzenie z dn. 1.02.1915 r. wprowadzające zakaz szlachtowania świń powyżej 60 kg.