[Widok Gdańska z Cygańskiej Góry ujęty od północnego-zachodu] / H.S. - Schilking, Johann Heinrich (1815-1895) (1880)
Przedstawia widok Gdańska z Cygańskiej Góry ujęty od północnego-zachodu. Na pierwszym planie samotne drzewo i koziołek.