[Afisz teatralny. Incipit] Erstes Abonnement No 2 : Heute Sonntag, den 28. September 1829 : Die Schleichhändler : Ein Lustspiel in 4 Aufzügen von Raupach. Vorher zum Erstenmale : Der Frack und die Livrée : Lustspiel ... von Lembert, Hofschauspieler in Wien. ([Gdańsk] : [wydawca nieznany], 1829)
Afisz przedstawień "Die Schleichhändler. Ein Lustspiel in 4 Aufzügen" Ernsta Banjamina Salomona Raupacha i "Der Frack und die Livrée. Lustspiel in einem Akt" Johanna Wenzla Lemberta.
Tytuł nadany przez katalogującego.
Miejsce wydania na podstawie treści afisza i katalogu historycznego PAN Biblioteki Gdańskiej.
Keywords: Raupach, Ernst Benjamin Salomo -- (1784-1852). -- plakaty; Lembert, Johann Wenzel -- (1779-1851). -- plakaty; Stadttheater (Gdańsk) -- 19 w. -- druki ulotne; Afisze -- Polska -- Gdańsk -- 19 w; Teatry -- Polska -- Gdańsk -- 19 w. -- druki ulotne