[Afisz. Incipit] W niedzielę dnia [...] 1947 r. Polski Klub Morski w Elblągu organizuje popularną wycieczkę ... - Polski Klub Morski (Elbląg). (Elbląg : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz z programem wycieczki statkami i motorówkami nad morze (Łysa Góra-Kalberg-Tolkmicko).
Keywords: Polski Klub Morski (Elbląg) -- druki ulotne; Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne