[Afisz teatralny. Incipit] Theater in Danzig. Heute Donnerstag, den 9. September 1824. Zum Erstenmale: Liebe zu Abentheuern, oder: Abentheuer aus Liebe. Neuestes Lustspiel in 4 Abtheilungen von W. Vogel. (Manuscript.). ([Gdańsk] : [wydawca nieznany], 1824)
Afisz przedstawienia "Liebe zu Abentheuern, oder: Abentheuer aus Liebe. Neuestes Lustspiel in 4 Abtheilungen" Wilhelma Vogla.
Tytuł nadany przez katalogującego.
Miejsce wydania i data na podstawie treści afisza i katalogu historycznego PAN Biblioteki Gdańskiej.
Keywords: Vogel, Wilhelm -- (1772-1843).; Stadttheater (Gdańsk) -- 19 w. -- druki ulotne; Afisze -- Polska -- Gdańsk -- 19 w; Teatry -- Polska -- Gdańsk -- 19 w. -- druki ulotne