Kiejstut Bereźnicki : malarstwo. ([wydawca nieznany], 1979)
Plakat wystawy, która miała miejsce w Sopocie w Galerii Sztuki BWA styczeń-luty 1979 r. Na druku jedna z prac artysty - czarno-biały męski portret.