El. Jan Rhebergen W. J. - Jakubowski, Wojciech (1929-2024) (1987)
Przedstawia wijące się gałęzie wierzby płaczącej, u dołu, po prawej stronie napis: El. Jan Rhebergen. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyciskiem płyty ołówkiem autograf aut.