Przewodniczacy Rady Państwa Henryk Jabłoński podczas uroczystości otwarcia Muzeum Hymny Narodowego w Będominie / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1978)
Przedstawia Henryka Jabłońskiego podczas uroczystości otwarcia Muzeum Hymny Narodowego w Będominie , 1978 rok.