Edward Gierek wśród robotników i aktywu na spotkaniu w Gdańsku / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1971)
Przedstawia Edwarda Gierka na spotkaniu z robotnikami w Gdańsku, styczeń 1971 r.