Edward Gierek wśród robotników i aktywu na spotkaniu w Gdańsku - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1971)
Przedstawia Edwarda Gierka na spotkaniu z robotnikami w Gdańsku, styczeń 1971 r.
Tytuł na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Gierek, Edward -- (1913-2001) -- fotografie; Fotografie -- Polska -- 1970-.; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografia prasowa; Fotografie -- Polska -- Gdańsk