[Afisz. Incipit] Miejski Inpektorat Kultury Fizycznej w Gdańsku ... marsze jesienne szlakami zwycięstw ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o marszach 15.10.1950 r.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.