[Afisz. Incipit] Związek Chórów Kościelnych Diecezji Gdańskiej w niedzielę, dnia 16 stycznia 1949 w kościele OO. cystersów w Oliwie odbędzie się godzina muzyki religijnej ... ([wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o koncercie kolęd.