[Afisz. Incipit] P.P.S. Powiatowy Komitet w Sławnie wzywa wszystkich swoich członków do masowego stawienia się w lokalu partyjnym ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zebraniu 1.05.1947 r.