Kriegsanleihe Kalender (Berlin : Kunstanstalt Selmar Bayer, 1917)
Druk z propagandową grafiką nawołującą do kupowania obligacji wojennych.
Keywords: Wojna światowa (1914-1918) -- Niemcy -- druki ulotne; Wojna światowa (1914-1918) -- propaganda