Stoczniowiec - Żukowski, Stanisław (1911-1983). ([Warszawa], 1970)
Przedstawia portret w popiersiu mężczyzny w kasku roboczym.
Pod kompozycją ołówkiem tytuł, technika, sygnatura autora i data. Miejsce powstania według działalności autora.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1945-1970.