[Afisz. Incipit] Zarządzenie Prezydium Wojewódzkiej Rady Narodowej w Koszalinie z dnia 30.VI.1955 r. w sprawie ... akcji odszczurzania ... / J. Bajserowicz. - Bajserowicz, Józef ([wydawca nieznany], 1955)
Afisz informujący o akcji odszczurzania na terenie województwa koszalińskiego w okresie jesiennym 1955 r.