[Afisz. Incipit] Zarządzenie Prezydium Wojewódzkiej Rady Narodowej w Koszalinie z dnia 30.VI.1955 r. w sprawie ... akcji odszczurzania ... - Bajserowicz, Józef (Koszalin : [wydawca nieznany], 1955)
Afisz informujący o akcji odszczurzania na terenie województwa koszalińskiego w okresie jesiennym 1955 r.
Keywords: Gryzonie -- zwalczanie -- Polska -- Koszalin -- 1945-1970 -- druki ulotne; Koszalin (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.