Teatr Wybrzeże Gdańsk : sztuka o Hitlerze / artysta fotografik Janusz Uklejewski. - Uklejewski, Janusz (1925-2011) (1980)
Przedstawia fragmet sztuki teatralnej granej na deskach Teatru Wybrzeże, na scenie siedmiu aktorów w niemieckich mundurach z czasów II wojny światowej, około 1985 roku.