Teatr Wybrzeże Gdańsk : sztuka o Hitlerze - Uklejewski, Janusz (1925-2011). (Gdynia, 1980)
Przedstawia fragmet sztuki teatralnej granej na deskach Teatru Wybrzeże, na scenie siedmiu aktorów w niemieckich mundurach z czasów II wojny światowej, około 1985 roku.
Autor i miejsce wydania według pieczątki na rewersie.
Tytuł ręką autora na rewersie.
Data według przedstawienia.
Keywords: Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie