Ostseebad Zoppot Familien-Nordbad. - Clara Bernthal (Gdańsk). (Danzig : Verlag: Clara Bernthal, 1905)
Przedstawia Łazienki Północne (Familien-Nordbad) w Sopocie, widok od strony morza, ok. 1910 r.
Data wg biogramu wyd. i przedstawienia.