[Afisz teatralny. Incipit:] Jerzy Andrzejewski i Jerzy Zagórski - Święto Winkelrida : Widowisko w 3 aktach / Państwowy Teatr Nowy. (Państwowy Teatr Nowy, 1956)
Afisz informujący o przedstawieniu. Inscenizacja i reżyseria Kazimierz Dejmek, scenografia Józef Rachwalski, muzyka Tomasz Kiesewetter.