Ex - Libris W. Jakubowski [Bronisław Tomecki]. - Tomecki, Bronisław Józef (1905-1994) (1979)
Przedstawia w owalu fragment murów obronnych z wieżą, w otoku napis: Ex - Libris W. Jakubowski. Sygn. aut. w obrębie kompoz.