[Afisz. Incipit] Sala Grand Hotelu Sopot wieczór walców ... / Państwowa Organizacja Imprez Artystycznych "Artos" Delegatura w Gdańsku. ([wydawca nieznany], 1951)
Afisz informujacy o koncercie 10.07.1951 r.