Ogłoszenie wydziału rolnictwa i leśnictwa Prezydium Powiatowej Rady Narodowej w Kartuzach. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1966)
Afisz informujacy o warunkach utrzymywania młodych buhajów.
Keywords: Kartuzy (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Kartuzy (Polska) -- 1945-1970 -- źródła