[Afisz teatralny] Dokąd idziesz prostaczku : wedłu "Kandyda" Woltera - Teatr Wybrzeże (Gdańsk). ([Gdańsk] : Teatr Wybrzeże, 1980)
Afisz teatralny informujący o premierze 13.12.1980 r. Scena Kameralna w Sopocie. Reżyseria, scenariusz i scenografia: Urszula Kenar, muzyka: Andrzej Głowiński, ruch sceniczny: Przemysław Śliwa.
Keywords: Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- 1970-2000 -- druki ulotne; Afisze -- 1970-2000.