Prospekt modeli Polskiej Floty Morskiej : Statki linji Gdynia-Ameryka - Liga Morska i Kolonialna (Warszawa : Liga Morska i Kolonjalna, 1939)
Prospekt modeli polskiej floty morskiej: statków linii Gdynia-Ameryka: SS Polonia, SS Pułaski, SS Kościuszko, SS Gdynia, SS Gdańsk; okrętów wojennych: ORP Wicher, ORP Burza i jachtów: Jacht-Kuter, Sloop.
Keywords: Liga Morska i Kolonialna -- druki ulotne; Liga Morska i Kolonialna; Druki ulotne; Druki ulotne -- 1900-1945.