[Afisz. Incipit] Obwieszczenie Prezydenta M. Gdańska z dnia 12 marca 1948 r. - Nowicki, Bolesław; Gdańsk (Polska). Zarząd Miasta (Gdańsk : Prezydent M. Gdańska, 1948)
Afisz o obowiązku meldunku.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- źródła