[Afisz. Incipit] Obywatelski Komitet Fundacji Sztandaru dla P.O. "S.P." w Malborku zaprasza ... (Malbork : [wydawca nieznany], 1950)
Afisz z programem uroczystości wręczenia sztandaru Powiatowej Organizacji "Służba Polsce" w Malborku 26.03.1950 r. w sali Kina "Capitol".
Keywords: Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.