[Afisz. Incipit] W ramach Festiwalu Muzyki Polskiej w czynie 1-szo majowym koncert muzyki popularnej dla świata pracy ... / Państwowa Filharmonia Bałtycka w Gdańsku. ([wydawca nieznany], 1951)
Afisz informujący o koncercie 30.04.1951 r.